RIDER 468 Andorra

Vine a gaudir

Edició 2023

Aquesta edició 2023 prevista el dissabte 8 de juliol discorrerà íntegrament per les carreteres d’ANDORRACATALUNYA, segons la evolució de la crisis sanitària, descobrint tots els racons de la nostra geografia, gaudireu d’un ambient increïble en aquest magnífic esdeveniment, amb un protocol Covid-19 que us serà detallat al vostre correu electrònic un cop la inscripció efectuada, i en el que no us haureu de preocupar de res mes que de pilotar la vostra Moto. 

OfertEs hotels per la rider

Informació pels participants

DIVENDRES 7 I Dissabte 8 juliol 2023

Tindrà lloc la 7a edició de la Rider 468 Andorra. La marxa moto-turística discorrerà enguany per carreteres andorranes i catalanes amb un recorregut total d’uns 405 km.
El divendres de 18:00 a 23:00 hores recollida de dorsal, verificacions administratives i entrega de la ruta de l'endema. Breafing a les 22:00 hores.
El dissabte 8 de juliol 8:00 hores sortida

punts de control

En aquest recorregut els riders han de seguir per carretera una ruta marcada passant per punts de control marcats, on se’ls segellà un passaport preparat per aquesta prova.

Pin commemoratiu

Quan acabin la Rider i si tenen tots els punts de controls realitzats i el passaport degudament segellat, se’ls entregarà un pin commemoratiu d’aquesta edició 2023.

Road Book

En aquesta edició la ruta serà sorpresa fins a l’entrega del Road Book (Itinerari) al briefing del divendres o al mati abans de la sortida (els que no hagin pogut arribar el divendres).

El Pàdoc

Aquest any estarà situat al pàrquing d’Enclar de Sta. Coloma (costat Església de Santa Coloma)

bossa de benvinguda

A tots els participants s’els hi entregarà una bossa de benvinguda amb el seu dorsal, 1 samarreta de la Rider 2023, 1 tiquet sopar que aquest any es farà, tots plegats, en un restaurant d’Andorra la Vella, material promocional d’Andorra i una butlleta per participar al sorteig final de regals de la Rider.

El Premi

El premi més esperat d’aquest sorteig serà com cada edició una moto Scooter 125 o el seu equivalent.

Patrocinadors & Col·labors

Els patrocinadors principals de la Rider són el Comú d’Andorra la Vella i el Govern d’Andorra. Com col·laboradors, La majoria de botigues de motos del país també col·labora amb la Rider 468 2023.

L’inscripció a la RIDER 468 ANDORRA 2023 inclou obsequis i descomptes en hotels, allotjaments, restaurants col·laboradors i botigues adherides i altres sorpreses

REGISTRA’T ARA:

Tipus de ticket

TICKET RIDER Nº Tickets:
Preu per ticket: 50,00 
Quantitat: Total:

Amb el patrocini de

 
Font Verd
Microsistemes
Ferreteria MAvid
Globalrisk
Teamaxe
AR7 Motorcycle
Andorra la Vella
Caldea
Carburants Garal
KmZero
Liqui Moly
L’Orri
Marti Motos
Moto retro
MS Moto Servei
Motosprint
Naturlandia
Ox1gen
Styland
Hotel Peralba
Pasteur
Pichu’s Tattoo
 

FEs-te soci de l'esquirol moto club

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte en breu per la confirmació de l’alta a la penya.

40 € Any

Detalls de contacte
Informació complementària
Dades bancàries per transferència