RIDER 468 Andorra

Vine a gaudir

Edició 2024

RUTA 468 ANDORRA 2024.

Aquesta edició 2024 prevista el dissabte 29 de juny (divendres 28 de juny recollida dorsals) discorrerà íntegrament per carreteres d’ANDORRA, CATALUNYA i FRANÇA, i està inclosa dins el calendari de la F.I.M. i en la 2ª edició de MOTAND Andorra la Vella, jornada dedicada al mon de la moto i a la que, un cop finalitzada la Ruta de la RIDER 468 ANDORRA podreu gaudir d’un ambient increïble en aquest magnífic esdeveniment, en que comptarem amb la col·laboració del Moto Club TURISMOTO, organitzadors de la famosa concentració PINGÜINOS. Durant tot el divendres 28 i el dissabte dia 29 de juny hi hauran activitats relacionades amb la moto i al finalitzar la jornada del dissabte, farem el tradicional, sopar de Germanor i el sorteig de regals entre tots els participants a la RIDER 468 ANDORRA amb un gran premi final com cada edició. 

NOVETAT!!!  RUTA ROAD TRIP ANDORRA

 Aquesta edició 2024 ofereix una segona ruta pels que volen descobrir Andorra sota una altre faceta (ruta guiada i acompanyada)

OfertEs hotels per la rider

Descarrega l'itinerari de la rider

Informació pels participants

DIVENDRES 28 I Dissabte 29 de juny 2024

Tindrà lloc la 8a edició de la Rider 468 Andorra. La marxa moto-turística discorrerà enguany per carreteres Andorranes, Catalanes i Franceses amb un recorregut total d’uns 400 km. El divendres tot el dia recollida de dorsals i verificacions administratives. Breafing no presencial. Un codi QR estarà a la web i també a les taules administratives per escanear. El dissabte 29 de juny 7:00 hores sortida

punts de control

En aquest recorregut els riders han de seguir per carretera una ruta marcada passant per punts de control indicats, on se’ls segellarà el passaport preparat per aquesta prova.

Pin commemoratiu

Al finalitzar la Rider i si tenentots els punts de controls realitzats i el passaport degudament segellat, se’ls entregarà un pin commemoratiu d’aquesta edició 2024.

ITINERARI

En aquesta edició la ruta es posarà en la web 1 setmana abans de la prova en format GPX (per posar al seu navegador) i en Google maps. Hi haurà wifi al Padóc pels que no ho tinguin descarreagat abans.

El Pàdoc

Aquest any estarà situat a l’avinguda Santa Coloma, molt a prop de la zona de botigues d’accessoris i complements de moto i on es celebrarà la segona edició de MOTAND.

bossa de benvinguda

A tots els participants se’ls hi entregarà una bossa de benvinguda amb el seu dorsal, la samarreta de la Rider 2023, l’itinerari de la prova, 1 tiquet pel sopar que aquest any es farà, tots plegats, a la carpa instal·lada a tal efecte, material promocional d’Andorra i una butlleta per participar al sorteig final de regals de la Rider.

El Premi

El premi més esperat d’aquest sorteig serà com cada edició una moto Scooter 125 o el seu valor equivalent.

Patrocinadors & Col·labors

Els patrocinadors principals de la Rider són el Comú d’Andorra la Vella i el Govern d’Andorra. Com col·laboradors, La majoria de botigues de motos del país també col·labora amb la Rider 468 2023 i amb la 2ª Edició de MOTAND.

L’inscripció a la RIDER 468 ANDORRA 2023 inclou obsequis i descomptes en hotels, allotjaments, restaurants col·laboradors i botigues adherides i altres sorpreses

REGISTRA’T ARA:

Tipus de ticket: Nº Tickets: Preu per ticket:
TICKET RIDER 468

General/No socis

50,00 
TICKET RIDER SOCI

Exclusiu socis Penya Motorista Esquirol

40,00 
TICKET ROAD TRIP

General/No socis

50,00 
TICKET ROAD TRIP SOCI

Exclusiu socis Penya Motorista Esquirol

40,00 
Quantitat: Total:

Amb el patrocini de

 
Ferreteria MAvid
 

FEs-te soci de l'esquirol moto club

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte en breu per la confirmació de l’alta a la penya.

40 € Any

Detalls de contacte
Informació complementària
Dades bancàries per transferència