RIDER 468 Andorra

Vine a gaudir

Edició 2023

Aquesta edició 2023 prevista el dissabte 8 de juliol (divendres 7 de juliol recollida dorsals) discorrerà íntegrament per carreteres d’ANDORRA, CATALUNYA i FRANÇA, i està inclosa dins el calendari de la F.I.M. i en la 1ª edició de MOTAND Andorra la Vella, jornada dedicada al mon de la moto i a la que, un cop finalitzada la Ruta de la RIDER 468 ANDORRA podreu gaudir d’un ambient increïble en aquest magnífic esdeveniment, en que comptarem amb la col·laboració del Moto Club TURISMOTO, Organitzadors de la famosa concentració PINGÜINOS. Durant tot dissabte dia 8 de juliol hi hauran activitats relacionades amb la moto i al finalitzar la jornada farem els tradicionals, sopar de Germanor i el sorteig de regals entre tots els participants a la RIDER 468 ANDORRA amb un gran premi final com cada edició. 

OfertEs hotels per la rider

Informació pels participants

DIVENDRES 7 I Dissabte 8 juliol 2023

Tindrà lloc la 7a edició de la Rider 468 Andorra. La marxa moto-turística discorrerà enguany per carreteres Andorranes, Catalanes i Franceses amb un recorregut total d’uns 400 km. El divendres de 16:00 a 23:00 hores recollida de dorsals, verificacions administratives i entrega de la ruta per l’endemà. Breafing a les 22:00 hores. Els que arribin mes tard ho tindran per escrit en la bossa de benvinguda El dissabte 8 de juliol 7:00 hores sortida

punts de control

En aquest recorregut els riders han de seguir per carretera una ruta marcada passant per punts de control indicats, on se’ls segellarà el passaport preparat per aquesta prova.

Pin commemoratiu

Al finalitzar la Rider i si tenentots els punts de controls realitzats i el passaport degudament segellat, se’ls entregarà un pin commemoratiu d’aquesta edició 2023.

Road Book

En aquesta edició la ruta serà sorpresa fins a l’entrega del Road Book (Itinerari) al briefing del divendres o al mati abans de la sortida (els que no hagin pogut arribar el divendres).

El Pàdoc

Aquest any estarà situat a l’avinguda Santa Coloma, molt a prop de la zona de botigues d’accessoris i complements de moto i on es celebrarà MOTAND.

bossa de benvinguda

A tots els participants se’ls hi entregarà una bossa de benvinguda amb el seu dorsal, la samarreta de la Rider 2023, l’itinerari de la prova, 1 tiquet pel sopar que aquest any es farà, tots plegats, a la carpa instal·lada a tal efecte, material promocional d’Andorra i una butlleta per participar al sorteig final de regals de la Rider.

El Premi

El premi més esperat d’aquest sorteig serà com cada edició una moto Scooter 125 o el seu valor equivalent.

Patrocinadors & Col·labors

Els patrocinadors principals de la Rider són el Comú d’Andorra la Vella i el Govern d’Andorra. Com col·laboradors, La majoria de botigues de motos del país també col·labora amb la Rider 468 2023 i amb la 1ª Edició de MOTAND.

L’inscripció a la RIDER 468 ANDORRA 2023 inclou obsequis i descomptes en hotels, allotjaments, restaurants col·laboradors i botigues adherides i altres sorpreses

REGISTRA’T ARA:

Tipus de ticket: Nº Tickets: Preu per ticket:
TICKET RIDER

General/No socis

50,00 
TICKET SOCI

Exclusiu socis Penya Motorista Esquirol

40,00 
Quantitat: Total:

Amb el patrocini de

 
Font Verd
Microsistemes
Ferreteria MAvid
Globalrisk
Teamaxe
AR7 Motorcycle
Andorra la Vella
Caldea
Carburants Garal
KmZero
Liqui Moly
L’Orri
Marti Motos
Moto retro
MS Moto Servei
Motosprint
Naturlandia
Ox1gen
Styland
Hotel Peralba
Pasteur
Pichu’s Tattoo
 

FEs-te soci de l'esquirol moto club

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte en breu per la confirmació de l’alta a la penya.

40 € Any

Detalls de contacte
Informació complementària
Dades bancàries per transferència