REGLAMENT DE L’ESQUIROL

Les sortides que organitza la penya son exclusivament de caràcter turístic i de lleure, per lo que els participants seran responsables en tot moment de les lleis, reglaments i disposicions en vigor en cada país visitat, així com dels seus actes i dels danys que puguin produir, propis o aliens i tenir obligatòriament l’assegurança de la seva motocicleta vigent.


La Penya motorista l’Esquirol proposa una ruta a seguir, no obstant tothom es lliure d’arribar als punts de trobada per la ruta que més li convingui.
En el supòsit que algun cos legal controli algun individu o la seva motocicleta i sigui sancionat per algun motiu, la Penya motorista l’Esquirol eximeix qualsevol tipus de responsabilitat al respecte.


Es demana als conductors de respectar la velocitat, l’entorn natural, els pobles i als vianants, quedant reservat el dret d’exclusió en cas del seu incompliment.
A efectes del que disposa la llei 15/2005 del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals. Totes les dades que ens faciliteu a través del formulari, passaran a formar part dels fitxers. 

Les dades personals recollides seran tractades únicament i exclusiva per donar resposta a aquesta finalitat.


El responsable del tractament, es compromet a aplicar les mesures de seguretat necessàries per evitar l’accés no autoritzat d’aquestes dades. Igualment s’informa que el soci por exercir els drets d’accés, oposició, rectificació o supressió davant la Penya motorista l’Esquirol. Per a més informació, consultar els nostres articles de Política i privacitat

FEs-te soci de l'esquirol moto club

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte en breu per la confirmació de l’alta a la penya.

40 € Any

Detalls de contacte
Informació complementària
Dades bancàries per transferència