nosaltres, l'esquirol

Penya motorista d’Andorra

Una gran familia motera

El motor de la Penya Motorista l’Esquirol són els seus socis dels quals cap “viu” del Moto Club, sinó que tots en la mesura de les seves possibilitats, li dediquen el seu temps lliure en detriment del seu temps per a la família, l’oci i el descans. Per tant, tot el que duem a terme és resultat de l’esforç continu i incansable d’un grup d’amics que adorem el motociclisme i que veuen a la moto com un nexe d’unió entre persones, sense importar cap altre condicionant que l’afició a la moto.

Evidentment, tenint en compte que som una associació sense ànim de lucre, per poder dur a terme la nostra activiat, comptem amb l’ajuda econòmica de les institucions públiques i de patrocinadors privats que col·laboren amb nosaltres, als quals estem molt agraïts.

A dia d’avui la Penya Motorista l’Esquirol, és sens dubte, una gran  família, un símbol que ens caracteritza i ens permet no només promoure l’afició al motociclisme, sinó també gaudir de la gastronomia i cultura del nostre entorn.

els inicis

Els fundadors d’aquesta penya vàren ser el Srs. Antoni Crespo Ita, Santiago Trullas Figueras, Lydia Susin Ribas, Jordi Padilla Ballabriga, Francesc Riba Sansa, Conrad Cerqueda Torres, Jordi Sala Sansa i Manel Blanca Capel.

Des de llavors i amb un continu compromís de millora guanyant per si mateix un espai, es van anar sumant cada cop més socis i les seves famílies a aquest projecte.

PROMOURE I ESTIMULAR

La Penya motorista l’Esquirol té per objecte: promoure i estimular la pràctica i exercici de tota forma esportiva, turística i social relacionada amb la moto.

Un calendari de sortides és publicat a la nostra pàgina web i enviat a cada soci a principi d’any, amb diferents rutes per visitar llocs d’interès turístic, seguit de visites culturals i d’un bon àpat. Entre els actes que aquest moto club organitza tots els anys es troba, la RIDER 468 ANDORRA que és un ral·li moto turístic a través d’Andorra, Espanya i/o França, i altres sortides i excursions per visitar a algun lloc i gaudir d’un àpat tots junts.

També col·laborem amb la organització de les curses organitzades per la Federació Motociclista d’Andorra i altres esdeveniments esportius com la volta ciclista realitzant el tall de carrers i altres tasques organitzatives i de seguretat dels mateixos.

FEs-te soci de l'esquirol moto club

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte en breu per la confirmació de l’alta a la penya.

40 € Any

Detalls de contacte
Informació complementària
Dades bancàries per transferència