nosaltres, l'esquirol

Penya motorista d’Andorra

Una gran familia motera

La Penya Motorista l’Esquirol està compost per membres dels quals cap “viu” del Moto Club sinó que li dedica el seu temps lliure i, de vegades del qual no disposa, restándoselo al seu temps de descans. Ens manca de tota ajuda econòmica per part de les institucions, per tant, tot és resultat de l’esforç continu i incansable d’un grup d’amics que adorem les Motos i que veuen a la moto un nexe d’unió entre persones procedents de diferents llocs.

I avui dia, és sens dubte, la família, un símbol que ens caracteritza i ens permet no només transmetre el missatge pel qual van lluitar “pare i fill” sinó que a més ens dona la certesa de poder estar, amb efectivitat en les mans de qui finalment són l’essència de la mateixa … vostès.

els inicis

Els fundadors d’aquesta penya varen ser el Srs. Antoni Crespo Ita, Santiago Trullas Figueras, Lydia Susin Ribas, Jordi Padilla Ballabriga, Francesc Riba Sansa, Conrad Cerqueda Torres, Jordi Sala Sansa i Manel Blanca Capel. Des de llavors i amb un continu compromís de millora guanyant per si mateix un espai, es van anar sumant famílies a aquest projecte.

PROMOURE I ESTIMULAR

La Penya motorista l’Esquirol te per objecte: promoure i estimular la practica i exercici de tota forma esportiva, turística i social relacionada amb la moto.

Un calendari de sortides es enviat a cada soci a principi d’any, amb una ruta per visitar llocs d’interès turístic, seguit d’un bon àpat. Entre els actes que aquest moto club organitza tots els anys es troba, la RIDER 468 ANDORRA ral·li moto turística a través de Andorra i espanya, sortides de excursions per menjar a algun lloc tots junts.

També col·laborem amb les curses organitzades per la Federació Motociclista d’Andorra i volta ciclista per a tall de carrers i diversos altres esdeveniments.

FEs-te soci de l'esquirol moto club

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte en breu per la confirmació de l’alta a la penya.

40 € Any

Detalls de contacte
Informació complementària
Dades bancàries per transferència