Reglament de la Rider 468 Andorra, tot el que ha de saber

Consulta les normes de seguretat i el nostre reglament RIDER 468

Reglament RIDER 468

La III RIDER 468 ANDORRA, marxa moto- turística d’uns 393 km, recorrent 3 països: Andorra, França i Espanya, esta organitzada per la Penya Motorista l’Esquirol d’Andorra amb la finalitat de compartir la seva passió per la motocicleta amb els seus socis i amics.
Gaudiu d’una espectacular ruta amb moto per les nostres carreteres i paisatges d’insomni.

Però abans de tot, llegiu el reglament RIDER 468 ANDORRA, qualsevol cosa no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.

Normes

Al inscriure’s el participant accepta les normes de la Rider 468 Andorra amb la seva totalitat i es compromet a respectar-les.

Participants

Els participants han de tenir el permís de conduir en regla. Els acompanyants estan admesos sense cap requisit abans esmentat.

Briefing

El breafing es farà el divendres 19 de juliol 2019 al Padoc Pàrquing Prada Casadet – C/ Dr. Vilanova d’Andorra la vella on s’explicarà ruta i desenvolupament.

Sortida

Per seguretat i per no interrompre el tràfic, la sortida serà esglaonada.

Arribada

El podi d’arribada estarà situat al mateix lloc que la sortida.
A la seva arribada els participants hauran de presentar el passaport segellat pels punts de controls.

Acompanyants

Els acompanyants seran admesos sense cap inscripció al menys que vulguin tenir accés al sopar, samarreta i sorteig. En aquest cas han de fer inscripció igual que els pilots participants a la RIDER 468 ANDORRA (i tindran els mateixos drets).

L’acompanyant que vulgui sopar amb tots els participants, la nit del dissabte 20 de juliol, haurà de pagar un tiquet de 15€.

Punts de control

Tots els punts de control estaran ubicats a un punt visible del recorregut amb una carpa i lloc per estacionar momentàniament.

Reserva de drets

L’organització de la RIDER 468 ANDORRA es reserva el dret de modificar aspectes puntuals del present manual del participant, reglament i dels procediments del esdeveniment en qualsevol moment.

Passaport o DNI

Tenint en compte que s’ha de passar una frontera cada participant i acompanyant han de tenir la documentació personal en regla.

Inscripcions

Les inscripcions es realitzaran mitjançant la pagina web i el pagament serà amb targeta de crèdit. Es podrà pagar en efectiu el dia mateix de la cursa

Ordre de surtida

L’ordre de sortida serà segons inscripcions. (En cas d’absència d’algun participant es donarà sortida als consecutius).

Circulació

Es demana respectar en tot moment les regles de circulació. Tota infracció serà sota la responsabilitat del pilot.

Control administratiu

El divendres 19 de juliol 2019, els participants deuran realitzar el control administratiu, on se’ls li entregarà el material i l’ informació necessària per participar.

Padóc

El padóc situat al Parking Prada Casadet al C/ Dr. Vilanova d’Andorra la Vella estarà obert tot el dia 24h, amb concessionaris motos, carpes de les marques comercials, circuit de trial pels petits amb motos elèctriques, un inflable i un bar amb servei de menjar i beguda.

Es celebrarà el sopar del dissabte 20 de juliol 2019 al mateix padóc, amb animació i música.

Passaport de control de pas

S’entregarà al padoc de sortida un passaport numerat a cada participant. Aquest serà l’únic document per acreditar el pas del pilot pels punts de controls.

Aceptació de las normes

Al ser inscrit a la Rider 468 Andorra, els participants i / o acompanyants acepten totes las normes del reglament. Es demanarà a cada participant signar l’exempció de responsabilitat cara a l’organització de la Rider 468 Andorra.

Motocicletes

Les motocicletes admeses deuen han de respectar les normes del reglament general de circulació. (ITV, assegurança..). No hi limitació de cilindrada, model ni marca.

Limitació d'inscripció

L’organització podrà limitar el número de participants per motiu de seguretat. Confirmarem les inscripcions en un llistat.

Recorregut

S’aconsella seguir la ruta marcada per l’organització i seguir l’ordre dels controls de pas, ja que aquests tenen un horari d’obertura i de tancament.

Sistema de navegació

Els participants tenen l’opció d’utilitzar el sistema de navegació que vulguin.

Telèfon mòbil de emergència

Hi ha un número de telèfon disponible per informar de qualsevol incidència dels participants en la ruta. Aquest numero de telèfon és el (+376) 609 960.

Sorteig

Tots els participants i/o acompanyants inscrit a la cursa que hagin pagat la seva inscripció a la Rider 468 Andorra, tindràn dret a 1 número pel sorteig que es celebrarà a la nit del dissabte 20 de juliol 2019 durant el sopar que es celebrarà al mateix padóc, amb animació i música.

Per guanyar aquest premi el participant ha de ser present. En cas de no ser-hi, es tornarà a sortejar un altre número.

Recompensa

A tots els participants que aconsegueixen acabar el recorregut dins el termini màxim de temps establert, amb tots els punts de controls segellats se’ls entregarà un pin.

Renuncia de responsabilitat

L’organització i els seus col·laboradors queden exclosos de tota responsabilitat respecte als danys materials, robatoris, furts i derivats a tercers, o que pugui resultar d’un eventual accident. Aniran a càrrec exclusiu del participant.

QUI HO FA POSSIBLE? ELS NOSTRES COL.LABORADORS

Patrocinadors, organitzadors i col·laboradors, fan possible que tot sigui possible i que any rere any reuneixi més riders en les nostres carreteres.

Vol participar a la RIDER 468 ANDORRA?

inscriu-te!
Contactar amb la penya per la RIDER 468 ANDORRA

CONTACTAR AMB NOSALTRES

No dubtis en contactar amb nosaltres, la seva opinió ens importa. Li donarem una resposta el més aviat possible.

C/ Prat Salit, 14
AD500 Santa Coloma – Andorra la Vella
Principat d’Andorra

Correu electrònic: penyamotoristaesquirol@gmail.com
Telèfon: +376 609 960

També pot utilitzar altres formes de posar-se en contacte amb nosaltres, mitjançant el formulari de contacte. Per seguretat de la informació dels comptes, no compartim informació relacionada amb cap compte a persones diferents del titular de la mateixa.