Reglament de la Rider 468 Andorra, tot el que ha de saber

Consulta les normes de seguretat i el nostre reglament RIDER 468

Reglament RIDER 468

La IV RIDER 468 ANDORRA, marxa moto- turística d’uns 393 km, recorrent per el COVID-19 nomès el nostre pais: Andorra. Esta organitzada per la Penya Motorista l’Esquirol d’Andorra amb la finalitat de compartir la seva passió per la motocicleta amb els seus socis i amics.
Gaudiu d’una espectacular ruta amb moto per les nostres carreteres i paisatges d’insomni.

Però abans de tot, llegiu el reglament RIDER 468 ANDORRA, qualsevol cosa no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.

Normes

Al inscriure’s el participant accepta les normes de la Rider 468 Andorra amb la seva totalitat i es compromet a respectar-les.

Passaport o DNI

Tenint en compte que s’ha de passar una frontera cada participant i acompanyant han de tenir la documentació personal en regla.

Motocicletes

Les motocicletes admeses deuen de respectar les normes del reglament general de circulació. (ITV, assegurança..). No hi limitació de cilindrada.

Acompanyants

Els acompanyants seran admesos sense cap inscripció al menys que vulguin tenir accés al sopar, samarreta i sorteig. En aquest cas han de fer inscripció igual que el pilot.

Inscripcions

Les inscripcions es realitzaran mitjançant la pagina web i el pagament serà amb targeta de crèdit. Es pot fer de manera individual o bé agrupada per moto club amb descompte.

Participants

Els participants han de tenir el permís de conduir en regla. Els acompanyants estan admesos sense cap requisit abans esmentat.

Limitació d'inscripció

L’organització podrà limitar el número de participants per motiu de seguretat. Confirmarem les inscripcions en un llistat.

Briefing

El breafing es farà el 17 de juliol 2020 al Padoc Pàrquing Prada Casadet – c/ Dr. Vilanova d’Andorra. S’haurà de portar mascareta i respectar el distanciament de 1,5m.

Ordre de sortida

L’ordre de sortida serà segons inscripcions. (En cas d’absència d’algun participant es donarà sortida als consecutius).

Passaport de control de pas

S’entregarà al padoc de sortida un passaport numerat a cada participant. Aquest serà l’únic document per acreditar el pas del pilot pels punts de controls.

Sortida

Per seguretat i per no interrompre el tràfic, la sortida serà esglaonada de moto en moto des de el padoc controlada per una persona de la organitzacio.

Recorregut

S’aconsella seguir la ruta marcada per l’organització amb l’ordre dels controls de pas, ja que aquests tenen un horari d’obertura i de tancament.

Foto selfi

Per poder segellar el punt de control CP6 – de la carretera de la Coma de Ransol -, s’haurà de realitzar una foto selfi efectuada al Port d’Envalira a la quota 2 408m i ensenyar-la al punt de control CP6 !!! Tota persona que es presenti sense el selfi no validarà el punt de control CP6 – Coma de ransol -.

Punts de control

Tots els punts de control estaran ubicats a un punt visible del recorregut amb una carpa i lloc per estacionar momentàniament.

Circulació

Es demana respectar en tot moment les regles de circulació. Tota infracció serà sota la responsabilitat del pilot.

Telèfon mòbil de emergència

Hi ha un número de telèfon disponible per informar de qualsevol incidència dels participants en la ruta. Aquest numero de telèfon és el (+376) 609 960.

Sistema de navegació

Els participants tenen l’opció d’utilitzar el sistema de navegació que vulguin, que sigui GPS numeric, carta amb el traçat o qualsevol altre sistema.

Control administratiu

El dia 17 de juliol 2020, els participants deuran realitzar el control administratiu. Se entregarà el material i l’ informació necessària per la cursa.

Renuncia de responsabilitat

L’organització i els seus col·laboradors queden exclosos de tota responsabilitat respecte als danys materials, robatoris, furts i derivats a tercers, o que pugui resultar d’un eventual accident. Aniran a càrrec exclusiu del participant.

Reserva de drets

L’organització es reserva el dret de modificar aspectes del present manual del participant, reglament o procediments del esdeveniment en qualsevol moment.

Arribada

El podi d’arribada estarà situat al mateix lloc que la sortida.
A la seva arribada els participants hauran de presentar el passaport segellat pels punts de controls.

Recompensa

A tots els participants que aconsegueixen acabar el recorregut dins el termini màxim de temps establert, amb tots els punts de controls segellats se’ls entregarà un pin.

Sorteig

Tots els participants i/o acompanyants que hagin fet la seva inscripció a la Rider 468 Andorra, tindrà dret a 1 número pel sorteig que es celebrarà sense la presencia dels participants però serà filmat en directe i podrà ser vist per una xarxa social. Encara no s’ha definit l’hora del sorteig que es comunicarà més endavant.

Padóc

El padóc situat al Parking Prada Casadet al C/ Dr. Vilanova d’Andorra la Vella estarà obert tot el dia, amb un circuit de trial pels petits amb motos elèctriques i un bar amb servei de menjar i beguda.

Aceptació de las normes

Al ser inscrit a la Rider 468 Andorra, els participants i / o acompanyants acepten totes las normes del reglament. Es demanarà a cada participant signar l’exempció de responsabilitat cara a l’organització de la Rider 468 Andorra.

Sopar

Per les mesures sanitàries de la COVID-19, aquest any el sopar no es celebrarà al mateix padoc, si no que amb el tiquet sopar d’un valor de 15€, es podrà anar als restaurants col.loboradors de la Rider (s’entregarà una llista dels noms dels restaurants) al Barri Antic d’Andorra la Vella.

BASES LEGALS SORTEIG IV RIDER 468 ANDORRA

1

Organitzador

L’Associació sense ànim de lucre de lucre anomenada Penya Motorista l’Esquirol, inscrita al registre d’associacions sense ànim de lucre del M.I Govern d’Andorra, organitza el sorteig en el marc de la celebració de l’esdeveniment IV RIDER 468 ANDORRA.

2

Objecte

L’objecte d’aquestes bases és regular el sorteig d’una motocicleta elèctrica marca ASKOLL i diversos obsequis promocionals, que es realitzarà durant la celebració de l’esdeveniment IV RIDER 468 ANDORRA que es celebrarà el proper divendres 17 de juliol fins el dissabte 18 de
juliol del 2020 al Principat d’Andorra.

3

Requisits per participar

Podran participar al sorteig totes les persones físiques que hagin formalitzat la seva inscripció i a través del web oficial de l’esdeveniment (https://penyamotoristaesquirol.com/inscripcio-rider-468/) o als punts presencials habilitats per formalitzar les inscripcions.

4

Mecànica del sorteig

Els participants, en realitzar la inscripció a la IV RIDER 468 ANDORRA, entraran automàticament en el sorteig. La selecció dels guanyadors es realitzarà al pàdoc situat al Pàrquing Prada Casadet al C/ Dr. Vilanova d’Andorra la Vella durant l’acte de cloenda de l’esdeveniment el dia 18 de juliol del 2020.

Una mà innocent triada entre els participants extraurà d’una urna que contindrà tots els números de dorsal inscrits, el número del dorsal corresponent al guanyador.

5

Selecció dels guanyadors

Per a l’adjudicació dels premis als guanyadors, es realitzaran tantes extraccions com premis hi hagin i s’adjudicaran correlativament des del primer premi fins al darrer.

Els premis es lliuraran a l’acte. En el cas que el guanyador no estigui present en el moment de l’adjudicació de premis, aquest podrà reclamar el seu premi a la seu social de l’organitzador en el termini de 15 dies a comptar de la celebració del sorteig.

6

Premis

El Primer premi correspondrà una motocicleta marca ASKOLL, valorada en 1700€ . (En el cas que l’adjudicatari d’aquest premi no sigui resident al Principat d’Andorra i no pugui beneficiar-se de la subvenció atorgada per govern als vehicles elèctrics, el premi correspondrà al valor del
vehicle.) La motocicleta objecte de sorteig, es lliurarà sense matricular, correspondrà al guanyador el pagament de qualsevol taxa i/o tribut que pugui ser d’aplicació.

-La resta de premis, correspondran a diversos obsequis amb caràcter promocional sense valor econòmic, com per exemple: samarretes, mascaretes, clauers, etc. (Hi hauran tants premis com els patrocinadors ofereixin).

7

Protecció de dades de caràcter personal

Aquest sorteig no preveu el tractament de dades personals, no obstant això l’organització es sotmet a l’establert per la Llei 5/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals.

8

Acceptació de les bases

La simple participació en el sorteig implica l’acceptació de les presents bases, de manera que la manifestació en el sentit de no acceptació de la totalitat o part de les mateixes implicarà l’exclusió del participant i com a conseqüència d’això, l’associació Penya Motorista l’esquirol,
quedarà alliberada del compliment de l’obligació contreta amb aquest participant.

QUI HO FA POSSIBLE? ELS NOSTRES COL.LABORADORS

Patrocinadors, organitzadors i col·laboradors, fan possible que tot sigui possible i que any rere any reuneixi més riders en les nostres carreteres.

Vol participar a la RIDER 468 ANDORRA?

inscriu-te!
Contactar amb la penya per la RIDER 468 ANDORRA

CONTACTAR AMB NOSALTRES

No dubtis en contactar amb nosaltres, la seva opinió ens importa. Li donarem una resposta el més aviat possible.

C/ Prat Salit, 14
AD500 Santa Coloma – Andorra la Vella
Principat d’Andorra

Correu electrònic: penyamotoristaesquirol@gmail.com
Telèfon: +376 609 960

També pot utilitzar altres formes de posar-se en contacte amb nosaltres, mitjançant el formulari de contacte. Per seguretat de la informació dels comptes, no compartim informació relacionada amb cap compte a persones diferents del titular de la mateixa.