Header galeria fotos de les activitats de la Penya Motorista l'Esquirol

Galeria de fotos de les activitats de la Penya Motorista l’Esquirol

Consulta las galerias de fotos de la Penya Motorista l'Esquirol

GALERIA DE FOTOS

Galeria de fotos viatge en moto a TORREDEMBARA

Torredembarra és un municipi de la província de Tarragona. Es troba a 13 km. Al nord-est de Tarragona i aproximadament a 60 km. Al sud-oest de Barcelona. Domina la població l’antic castell o palau construït a principis del segle XVII pels Icard. Compta amb llocs de interès com el Castell de Torredembarra, la seva església parroquial de Sant Pere Apostol, la Torre de la vila, el Far i les seves belles platges.

Vine a compartir aquestes rutes turístiques

Ruta turística en moto a TERUEL

Terol és una ciutat espanyola situada al sud d’Aragó. És la capital de la província homònima i posseeix un important patrimoni artístic mudèjar (part del qual ha estat reconegut per la Unesco com a Patrimoni de la Humanitat). Terol, Ciutat de l’Amor, capital mundial de l’arquitectura mudèjar i bressol de Dinosaures. podreu contemplar la millor arquitectura mudèjar a les Torres i la sostrada de la Catedral, declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, visitar el Mausoleu dels Amants.

Vine a compartir aquestes rutes turístiques

Galeria de fotos de la sortida en moto a SALDES

Saldes és un municipi de la comarca del Bergadà, a la província de Barcelona. Situat al nord-oest de la comarca al peu del massís del Pedraforca, al Parc Natural del Cadí-Moixeró. Té llocs d’interes com l’Església de Sant Martí, d’estil romànic, amb una imatge de la Mare de Déu del Gresolet, Castells restaurats, ruïnes de l’antic monestir de San Sebastian Sull, la seva Mirador de Gresolet, el Prc de Palomera i els seus múltiples senders del Pedraforca, la sisena meravella de Catalunya.

Vine a compartir aquestes rutes turístiques

Ruta turística en moto a SANT CRISTOFOL D’ANYOS

Sant Cristòfol d’Anyós és una església romànica a Anyós a la parròquia andorrana de la Massana. És una església registrada com a Bé d’Interès cultural. L’església original era de dimensions reduïdes, de 5 per 4 m amb una nau rectangular i un absis semicircular fet de blocs de pedra regular cobert per una volta de quart d’esfera. Al segle XVI es va ampliar allargant la nau i la seva alçada amb una nova coberta. Es van enderrocar els murs sud i oest. De l’obra d’època romànica es conserven l’absis i el mur nord. El 10 de juliol, dia de Sant Cristòfol patró dels automobilistes, se celebra en aquesta església la benedicció de vehicles. La festa ha estat declarada bé d’interès cultural.

Vine a compartir aquestes rutes turístiques

Galeria de fotos de la ruta amb MOTOS ANTIGUES

Ens agrada definir-nos com un moto club a Andorra, sense dubte, diferent; per això comptem amb un sòlid equip de socis, que viu amb passió el món relacionat amb aquestes motocicletes. Un dels nostres principals objectius és poder realitzar viatges en moto, sortides per rutes turistiques amb aquestes motocicletes més exclusives de marques com BMW, Indian, Harley Davidson, entre d’altres. El nostre afany per la moto antigua, ens ha portat a crear una sortida, on aficionats i col·leccionistes poden observar totes les nostres motos in situ, un lloc on els explicarà entre anècdotes característiques d’aquestes joies amb història.

Vine a compartir aquestes rutes turístiques

Resistencia Enduro BEIXALIS

Ja comença a agafar color el track per a aquest diumenge celebrar una nova cursa d’Enduro a Andorra. Ens espera un dia ple de gasolina, gas, emocions fortes i sobretot molt ambient amb pilots de renom internacional com Alfredo Gomez i Taddy Blazusiak.
Zona: Cortals d’Anyós, Abocador de Beixalís – ANDORRA
Carrera: Nens, II MÀNIGUES DE 20 minuts i Adults, 2 hores resistència
Us esperem a Tots !! No hi podeu faltar

Vine a compartir aquestes rutes turístiques