Header formulari d'inscripció per entrar a la familia de la Penya

Formulaire d’inscription pour devenir membre de la Penya

Formulaire d'inscription pour devenir membre de la famille

FORMULAIRE D’INSCRIPTION

Pour devenir membre, vous devez remplir les champs obligatoires du formulaire d’inscription. Après confirmation de votre inscription, vous pourrez bénéficier avec nous de nos balades en moto à caractère uniquement touristique

Separator
Autoritzo la inclusio de les meves dades personals al fitxer de soci de la Penya motorista l'Esquirol que seran tractades unicament i exclusiva per donar efectiva a aquesta finalitat.
Separator

QUOTA ANYAL SOCI 40€

Separator

REGLAMENT DE LA PENYA

Les sortides que organitza la penya son exclusivament de caràcter turistic i de lleure, per lo que els participants seran responsables en tot moment de les lleis, reglaments i disposicions en vigor en cada pais visitat, aixi com dels seus actes i dels danys que puguin produir, propis o aliens i tenir obligatòriament l'assegurança de la seva motocicleta vigent.

La Penya motorista l'Esquirol proposa una ruta a seguir, no obstant tothom es lliure d'arribar als punts de trobada per la ruta que més li convingui.

En el supòsit que algun cos legal controli algun individu o la seva motocicleta i sigui sancionat per algun motiu, la Penya motorista l'Esquirol eximeix qualsevol tipus de responsabilitat al respecte.

Es demana als conductors de respectar la velocitat, l'entorn natural, els pobles i als vianants, quedant reservat el dret d'exclusiò en cas del seu incompliment.

A efectes del que disposa la llei 15/2005 del 18 de desembre, qualificada de proteccio de dades personals. Totes les dades que ens faciliteu a travès del formulari, passaran a formar part dels fitxers. Les dades personals recollides seran tractades unicament i exclusiva per donar resposta a aquesta finalitat.

El responsable del tractament, es compromet a aplicar les mesures de seguretat necessàries per evitar l'accés no autoritzat d'aquestes dades. Igualment s'informa que el soci por exercir els drets d'accés, oposicio, rectificacio o supressio davant la Penya motorista l'Esquirol. Per a més informació, consultar els nostres articles de Política i privacitat